Filmvecka!

Hej!

Nästa vecka i skolan så ska vi ha filmvecka och då ska vi göra en egen film i grupp och jag tycker att det ska bli roligt :) tänk en egen film. Vi ska hålla på med detta i 2 veckor och vet inte riktigt vilken typ av film vi ska göra så det blir spännande. Efter dom veckorna så ska vi börja att fotografera och det tycker jag är roligt att göra. När vi gör det så ska vi åka in till stan och gå runt vid gamla stan och slussen osv... och så säger våran lärare vad vi ska fota också :)

Skolan idag iaf har varit bra och vi har haft 3 lektioner idag först så var det matematik och då jobbade vi i boken. So då skulle vi fortsätta på våran uppgift om demokrati. Till slut engelska och där gick vi igenom läxan som vi hade idag och så fick vi se några klipp från OS i London 2012 och det var kul att se för om ni såg invigningen så var ju Mr Bean med och detta klipp visade våran lärare haha det var så roligt :p
 
I morgon så är det bara 1 lektion jag vet onödigt att åka till skolan då kanske ni tänker, men lektionen är ju bild och det vill man ju inte missa ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback