One Direction Funny MomentsHAHA :D

27 Mars

Hej!

Ja då var det snart slut på månaden Mars och sen så kommer April och ni vet vad det betyder va april april din dumma sill jag får lura vart jag vill :) hehe

Skolan idag har varit bra lektionerna vi har haft är:

No
Jobbar med en dörr och då menar jag inte en vanlig stor dörr utan en liten mindre dörr gjord av kartong.
Språkval
Läste en bok.
Engelska
Jobbade med vårat engelska uppgift.
Lunch
Det var inte så gott.
No
Nationella Prov och då gjorde vi en labb och den var inte så svår som jag trodde den skulle vara, men man fick lite hjälp av läraren.
Musik
Då spelade vi musik.

Slut för dagen 15:00 eller 14:50

Ja det var det jag hade att skriva idag ;)

Mimmi och Herkules ♥


SAM - Gymnasiet

Hej!

Idag så har jag varit på intagningsprov på SAM - Gymnasiet och jag tyckte att det gick bra :) Han som var bildlärare blev imponerad på mina målningar,foto och teckningar jag tog med mig :D
så jag hoppas att jag kommer in där och det han sa att jag har en chans att göra det, men vi får se

Sen så åkte jag tillbaka till skolan efter det och hade lektionerna No och Elevensval.


HAHA :DHaha dom har gjort en dockteater om Harry Potter haha det är jätte roligt tycker jag iaf :p


18 Mars

Hej!

Hoppas att ni gillade mina bilder som jag bloggade om i går och det var att Elisabeth kom hem till mig och vi pluggade på bildprovet som vi ska ha på onsdag denna vecka. Efter det så hade vi det roligt hehe :)

Ja i morgon så börjar skolveckan igen...jippie,men det som händer på torsdag är att jag ska till SAM-gymnasiet på ett intagningsprov och jag har sökt till Bild och formgivning och då ska man ta med sig fem bilder som man har gjort själv. Är lite nervös, men jag vet att jag ritar bra och att det kommer att gå bra :)

Ha en fortsatt trevlig söndag

Best Friends <3
14 Mars

Hej!

Sry om jag inte har bloggat på ett tag det är för at jag har inte haft tid utan jag har tänkt på Nationella Provet i No hela veckan. Vi hade detta prov idag och jag tyckte att det gick sådär för att det var svåra frågor kan jag säga.
Vi satt med detta prov i 2h 30 min och det var långt, men det vi fick och äta var kakor och kokosbollar som läraren bjöd på och det var gott :)

Lektionerna efter provet var:

Idrott
sprang runt i en hinderbana och jag blev helt slut.
Matematik
Räknade uppgifter som vi fick av matteläraren.
Språkval
HÅL!!!

Sen så var skoldagen slut 14:30 när jag inte hade någon språkval, men jag var snäll och väntade på Elisabeth när hon skulle sluta sin tyska.

Ja det var det jag hade skriva idag :)

One Direction Spel

Hej!

Hittade ett roligt spel som handlar om One Direction klicka HÄR för att komma dit :)


Detta blev mitt resultat :p

Bilder!
Det här är min seriefigur som jag skrev om i går visst blev den bra?
5 Mars

Hej!

Ja nu så var sportlovet slut och det har varit bra.
Det jag har gjort är att jag har ritat en teckning och det är en seriefigur som jag har hittat på med lite hjälp av Elisabeth och den figuren ska jag ta med mig till SAM - gymnasiet och den här har jag jobbat med nästan i 1 vecka för att den ska ju vara jätte bra, men det vet jag att den är. Har tyvärr ingen bild på den just nu, men jag lägger upp den snart.

Sen så har jag spelat lite nintendo wii och det var roligt och det jag spelade var att jag åkte vatten skidor och spelade lite pingis...men min bror slog ut mitt rekord taskigt

Idag i skolan så fick vi omdömen på svenska lektionen och det stog ganska bra saker tycker jag förutom på nationella provet det gick inte alls bra....men det som gjorde att det gick fel var att jag var förskyld och då orkar inte jag tänka så mycket.

Det går nog bra nästa gång :)

Sean Banan - Sean Den Förste Banan


Grattis JUSTIN BIEBER


RSS 2.0