Peter Griffin och Homer SimpsonHej!

Den här tavlan så har jag och Elisabeth gjort i skolan helt själva och jag är fett stolt ;)

BILDBOMB!Ny Design!

Hej!

Här kommer min nya design som jag ska ha till sommaren och ville sätta ditt den nu fast det inte är sommar än men iaf :)

17ÅR IDAG!!!

HAPPY BIRTHDAY TO ME :D


19 April

Hej!

Sry om jag inte bloggat på ett tag men nu ska jag göra det :)

Idag i skolan så har vi haft Nationella Prov i engelska och då satt vi med denna prov i 3h och 30min och jag är ganska trött. Men vi har också Nationella Prov i svenska i morgon och då ska vi ha muntligt och på måndag fortsätter vi med det jippie...sen på fredag nästa vecka så är det nationella prov i engelska igen och då ska vi skriva en uppsats. Ja just nu har jag mycket i skolan.

Sen så slutade vi 12:30 idag :) så det var en kort dag i skolan.


Bild ♥


Justin Bieber - Boyfriend - Cover by Tyler WardOne Direction Funny Moments


GLAD PÅSK

Önskar Betsan

Alvin och Gänget 3

Alvin och gänget filmen tyckte jag var jätte bra och spännande det var roligt att vara med Elisabeth och hennes syster på bio :) Det jag åt var något som heter Knatte och varför inte Knatte Fnatte och Tjatte hehe ;)

Sen så tog jag lite bilder från dagen :)


PÅSKLOV!!!

Hej!

Nu är det äntligen påsklov och i morgon så ska jag på bio med Elisabeth och hennes lilla syster Bella som jag skrev i förra inlägget och det ska bli så roligt :) och sen så är det bara vi som har bokat så vi kanske får salongen för oss själva :p


Påskdesign!

Hej!

Nu har jag fixat en påskdesign på bloggen och jag tyckte att det blev jätte fint :)

Sry om jag inte har bloggat på länge men jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva, men nu har jag lite att skriva.

Snart så är det påsklov och det ska bli kul :)
Sen så går vi halva dan i skolan i morgon vet inte varför men jag tror för att det är skärtorsdag sen så är vi lediga på fredag :) sen så är det påsklov.

På tal om fredag då ska jag gå på bio med Elisabeth och hennes syster Bella och titta på Alvin och gänget 3 och jag har hört av Elisabeth att den är bra för att hon har redan sett den, men hon ville se den igen :p

Igår så hade vi Sioma Zubicky på besök på skolan och han hade en föreläsning om när han var i koncentrationsläger i Auschwitz och det var rörande och intressant och veta hur han hade det där.

RSS 2.0