16 Februari

Hej!
Idag så har jag varit i skolan och det var väl bra.

I Simpsons i går var roligt det var när rektor Skinner tyckte att tjejer var dåliga på ämnet matematik och då blev alla tjejer arga på honom så att dom tog in en ny rektor och då blev skinner vaktmästare istället. Den nya rektorn gjorde så att hon delade upp skolan i två halvor och den ena var en tjej skola och den andra var en kill skola. Så skulle tjejerna räkna matte men Lisa tyckte inte att dom gjorde rätt när dom räknade så Lisa klädde ut sig till en kille och ville lära sig killarnas matte för där räknade man rätt. Ingen märkte att det var Lisa och hon kallade sig Jake pojknamn. Sen så skulle dom ge ett pris för att Jake (Lisa) var bra på matte men så avslöjade hon att hon var en tjej och då sa hon att tjejer kan också vara bra på matte alltså Lisa ville att killarna skulle veta att tjejer var bra på matte som dom är.

Den andra avsnittet var att Homer fick fel post och då fick Marge ett brev från något och det skulle komma och städa oss henne och hon skulle ta det lungt. Marge gjorde inte det hon började att städa innan dom kom och då såg hon en fläck på golvet som inte gick och ta bort so hon gjorde en riktigt stark medel så att hon själv svimade när hon andades in det.
Efter det så tappade Marge minnet och mindes inte Homer, Bart, Lisa så dom försökte hjälpa henne. Det tog ett tag men så hörde hon Maggies napp ljud och då mindes hon Maggie. Sen tittade hon på Lisa och mindes henne också sen kom Milhouse in i bilden och då mindes hon Milhouse som var Barts bästa vän då mindes hon Bart.
Men hon mindes aldrig Homer och då blev Homer ledsen.
De satt i Homers bil och då försökte han komma på något som kunde väcka hennes minne och det gick inte så han gav upp och sa att han ska till Moe och supa. Då mindes Marge att Homer alltid brukar dricka öl och då kom minnet tillbaka igen.

Ja hoppas att ni tycker avsnitten är bra om ni läser dom alltså.

Kram Tessan

Kommentarer
Postat av: Bettan

Vad konstigt, det funkar inte alls för mig :(

2011-02-16 @ 18:29:53
URL: http://busbettan.blogg.se/
Postat av: Bettan

Vad konstigt, det funkar inte alls för mig :(

2011-02-16 @ 18:29:58
URL: http://busbettan.blogg.se/
Postat av: Bettan

Vad konstigt, det funkar inte alls för mig :(

2011-02-16 @ 18:29:59
URL: http://busbettan.blogg.se/
Postat av: Emmie

sv: härligt :) Jag ska blogga lite och svara på kommentarer.. Sen lite kvällmat, dusch och lägga mig i sängen och läsa ELLE :) Allt väl? :)

2011-02-16 @ 18:38:16
URL: http://emmiev.blogg.se/
Postat av: Lina

Du verkar vara precis lika djurtokig som mig du! (:

2011-02-17 @ 12:04:17
URL: http://nonelikeme.blogg.se/
Postat av: Emmie

Sv: Bara fint här :) Ska du hitta på idag då? :)

2011-02-17 @ 14:46:24
URL: http://emmiev.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback