30 Juni

Hejsan i morgon är det 1 juli och sen är det bara 10 dagar kvar tills jag ska åka till Gotland och när jag kommer hem så ska jag lägga in några bilder om jag får några och när jag åker så tänkte jag lägga in 2 låtar på ni vet vem han börjar på J och efternamn B Justin Bieber och kanske på Eric Saade. Men tills dess så bloggar jag om något annat.

Idag mår jag mycket bättre sen jag hade min förskyldning och den är borta skönt har inte sagt det tidigare men ville inte det ville säga det när jag var frisk :)

I kväll ska jag titta på The Simpsons jippi och kolla på Homer :) 

Hoppas att ni får en bra dag
Kramisar Tessan
Love you Justin ;)

29 Juni

Hej hoppas att ni gillar min header med en ny Justin Bieber fint va :) ??. Brukar ändra ibland men nu har jag nog bestämt mig att jag ska ha den tror jag vi får se om det blir en annan hihi :p.

I Simpsons igår var roligt :).
På slutet av andra avsnitten var kul när Homer fick jobbet att ringa i en klocka men det gick inte så bra så dom bytte honom mot flanders hans värsta fiende och när han gick med klockan och ringde i den så gick Homer ditt och tog klockan i från honom haha det var så kul hoppas att ni såg det. Dom hade en parad för en berömd person som heter Jebediah Springfield och Lisa ville bevisa att han var en pirat. Hon hade rätt men hon ville inte berätta det för dom gillar honom så mycket som grundade Springfield. Och sen kom Homer in där som jag berätta först.

Hoppas att ni får en bra Tisdag.
Kramisar Tessan :)
Love you Justin ;)


27 Juni

Hejsan idag är det söndag och det är fint väder ute. Har inte så mycket att skriva idag men lägger in en bild på Justin Bieber jippi och ett videoklipp på Eric Saade med låten Radioactive.
Hoppas att ni har haft en bra helg
Kramisar Tessan
Love you JustinHittad här justinbieber.org/.../5-justin-3-a-10.html

Eric Saade Radioactive

 

26 Juni

Hejsan ville blogga idag i stället för söndag. Idag så har jag lagt in smilisar på bloggen fint va.
Och hoppas att ni gillade mina simpsons bilder ni kanske har sett dom förut men ville lägga in dom igen.

Simpsons i går var roligt det var när dom fick en ny granne mitt i mot varandra och då kom Bart och hälsade på och grannarna var presidenten Mr Bush och hans fru. Så varje gång när Bart kom så sa han helloooo Mr Bush det var så roligt. En dag så förstörde Barts han memoarer eller var det var och då sa Bart det till Homer och han blev arg och dom började bråka. Till slut så flyttade dom. Men så kom det en annan president och Homer blev kompis med honom i stället. :)

Kramisar Tessan
Love you Justin ;)

25 Juni Simpsons bilder

Hejsan idag vill jag lägga in Simpsons bilder som jag har ritat själv hoppas att ni tycker att dom är fina och ni får kommentera dom hela helgen och bloggar på söndag igen.
Hoppas att ni får en trevlig helg
Kramisar Tessan
Love you Justin.

SIMPSONS BILDERBart SimpsonsMilhouse (Barts kompis)Till sist Nelson mobbaren på skolan.


24 Juni

Hejsan idag är det fint soligt väder. Idag ville jag att ni skulle se en bild jag gjorde igår och lägga in idag och ni kan nog gissa vem det är på bilden.Ja det var Justin Bieber det var inte så svårt att gissa eller hur ??
Tog kort på mina händer så att det blir ett hjärta sen så la jag in Justin Bieber.

Kramisar Tessan
Love you Justin ♥

23 Juni

Hejsan idag är det lika fina väder 22 grader och ingen regn hoppas att det blir fint i morgon också. Visst var bilden på Justin Bieber söt jag vet jag har sagt många gånger att han är det men jag gillar honom.

När jag har skrivit klart ett inlägg tänker jag avsluta med Love you Justin så att ni vet och kanske en bild på honom som jag gillar. Det kommer bli roligt eller hur ??.

Iaf Simpsons i går var bra.
avsnitten som jag såg var när Homer ville gå upp i vikt för att sluta jobba typisk honom men Marge tyckte inte om den iden.

Idag vet jag inte vad jag ska göra får hitta på något gå ut eller rita något.

Hoppas att ni får en trevlig dag
Kramisar Tessan
Love you Justin ♥

22 Juni

Hej idag är det strålande sol och 22 grader. I Juli så ska jag åka till Gotland med min pappa när mamma åker bort. Jag har aldrig varit i Gotland så det ska bli spännande och åka dit i Juli. Vi ska vara där i 1 vecka och hoppas att det blir sol hela veckan för man vill inte ha regn eller hur.

I kväll så ska jag titta på The Simpsons och det ska bli roligt.

Kramisar Tessan
Vi ses
Love you Justin BieberSå söt eller hur21 Juni

Hejsan vad roligt att ni tyckte om Justin Bieber han är så söt hoppas att han kommer till Sverige snart så man kan prata med honom och säga att man gillar honom och få ett foto på oss snälla Justin kom till Sverige.

I lördags så såg jag bröllopet med Viktoria och Daniel fint.

I söndags så åkte vi till vaxholm och det var fint väder men lite blåsigt men det var lite svårt att äta glass när det blåste men annars så gick det bra. Sen så åkte vi hem.

 En sommar bild på min katt Mimmi hon är så söt.Kramisar Tessan
Vi ses :)

17 Juni

Hejsan kul att ni gillade min Nelson teckning är det någon mer ni vill att jag ska rita i Simpsons serien så kankse jag kan göra det ge lite förslag till mig.

I dag så har jag varit ute i soligt väder och det var 23 grader och det var skönt.

I kväll så ska jag titta på Simpsons och det ska bli roligt att se.
Simpsons är rolig och min favorit figurer är Homer och Bart

Hoppas att ni har haft ett fint väder idag
Kramisar Tessan
Vi ses :)

16 Juni

Hejsan idag ska jag lägga in Nelson från Simpsons och jag tyckte att det blev likt.
Nelson det är han som mobbar alla i hans skola och han gillar att reta Milhouse och Bart mest men ibland kan han var snäll tex när han var en gång i hop med Lisa ni kanske har sett den.

Här kommer Nelson från SimpsonsFin va är den lik eller inte ?
Kramisar Tessan
Vi ses :)

15 Juni

Hejsan hoppas att ni gillade min adidas jacka för jag gillar den mycket sen gillar jag min Simpsons tröja jag fick också ska ha den när jag åker till pappa på fredag.

Idag har jag varit med min kompis Bettan och det var roligt sen så har jag har svarat på komentarer på bloggen och sen så ska jag titta lite på tv.
Sen blir det Simpsons i kväll också jippi i går var det när Marge var med i poliskåren den var bra.

En ny desing fin va med hjärtarn my love to Justin Bieber hihihi  

Kort inlägg idag

Kram Tessan
Vi ses :)

13 Juni Simpsons

Hejsan hoppas att ni tyckte om låten men Justin Bieber nu har jag gjort en design med Justin Bieber fint va ?

Idag vill jag skriva om Simpsons avsnitt som jag tyckte var bra. Den kom i fredags den 11 Juni och ville skriva den idag 

Det var när Lisa och hennes familj åkte till ett tivoli och då visade polisen Wiggum en kanin och den sprang i väg och då sprang Lisa efter den och då kom hon till en spå gumma och hon skulle spå hennes framtid.

Hon gick ut i skolan och såg en taskig kille som var dum mot henne hela tiden. När hon var på ett bibliotek och skulle låna en bok men det visade sig att killen hade lånat den så ni vet så heter killen Hugh. Lisa gick fram till honom och sa att jag ska ha den boken men det ville inte han sen så tittade dom varandra i ögonen och började kyssa varandra. Hugh och Lisa åkte till hans föräldrar och åt middag när dom åt färdigt hade dom en picknick ute och Hugh tog fram en ring och sa om hon vill gifta sig med henne och Lisa sa Ja.

Lisa och Hugh åkte till Lisas familj för han skulle träffa dom och säga den stora nyheten. Hugh tyckte om dom i början men dom var så konstiga tyckte han så på bröllopet sa han att han inte gillade Lisas familj och då blev hon arg och sprang i väg.

Och spådomsdamen sa att hon spår dåliga framtider och Lisa tyckte inte om det och gick till Homer

Ni kan också fortfarande lyssna på söta Justin Bieber

Kramisar Tessan
Vi ses
hoppas att ni har haft en bra söndag


12 Juni ♥

Hejsan hoppas att ni tyckte om min slideshow med kändisarna.
Idag tänkte jag lägga in Justin Bieber med låten One Less Lonely Girl.
Den är så bra hoppas att ni också tycker det.Kramisar Tessan
Vi ses ♥ 
Trevlig helg

Sommarlov

Hej idag har vi haft skolasvslutning och då började vi med att vara i klassrummet sen så var vi i pingisrummet och då var det sång och dans efter det så gick vi tillbaka och då önskade läraren en glad sommar.

Ni har väl sätt min nya design med hello kitty visst är det fint det tycker i alllafall jag.

Här kommer ett kort som jag fick av min lärare som heter Kaisa Så ser den ut på framsidan.Och så här ser den ut på baksidan med en text som hon har skrivit 

Hoppas att ni tycker om designen och kortet 
Kramisar Tessan
Vi ses   

Laserdome 9 Juni

Hej idag med klassen så har vi åkt till Laserdome och det var jätte roligt och skulle vilja åka dit igen.
Vi spelade 2 gånger jag jag var trött efter det men det var roligt.

Man hade en väst med lampor på och man hade en laser och då kunde man skjuta på magen,axlarna och ryggen och om man blir träffad får man vänta i 5 sekunder innan man får skjuta igen. Man blev svettig så klart.
Efter Laserdome så åt vi matsäck och jag hade 2 mackor med 2 capri sonne.
Sen åkte vi hem.

I morgon så är det skolavslutning och det ska bli skönt med sommarlov. Jag ska i allafall sova mycket och titta på The Simpsons jippi men jag ska göra någoting annat också så klart.

I kväll så blir det Simpsons det ska jag titta på.

Kramisar Tessan
Vi ses

Häst & bild vandring 7 Juni

Hejsan idag har vi haft bild vandring vi stannade och ritade när vi har gjort det så såg jag några söta hästar.
Så jag tog foto på dom så söta
Här kommer hästarna.En vit häst som kom förbi när vi gick.En brun häst som kom förbi också. 


kramisar Tessan
4 Juni

Hejsan idag åkte vi till gamla stan med skolan och det var roligt och fint väder. När vi var där så fick vi äta sen fick vi köpa en glass och det var gott. Jag köpte en Daim strut mmm mums.

Här kommer en bild på mig och Bettan när vi äter våran Diam glassHoppas att ni har haft en bra dag
Kramisar Tessan
Trevlig helg på er

3 Juni

Hejsan idag har vi gått på badvandring och jag är jätte trött och somnar snart. Det var en lång väg tyckte jag.
När vi var framme så var jag jätte varm för det var varmt ute så jag satte på min bikini och hoppade i vatten och det var skönt att bada. I morgon med skolan så ska vi till stan jippi sen så är det helg då kan jag sova länge efter det. Då ska jag till min pappa och träffa mina söta katter mimmi och herkules ♥

Idag när jag kom hem så var jag trött som jag sa sen så fick jag mat sen efter det så vilade jag mig och ska göra det igen.

I kväll så ska jag titta på The Simpsons min favorit progam som ni kanske har märkt.

Hoppas att ni har haft en bra dag 
Kramisar Tessan ♥ 
Vi ses 

1 Juni

Hej idag är det en ny månad juni sommar månaden men juli och Augusti är också bra sommar månader.
I juni så slutar jag skolan den 10 och det ska bli skönt med sommarlov längtar dit.
Innan skolavslutningen så ska vi ha mentors dag och då ska vi till ett ställe som heter Laserdome och jag vet inte vad man gör där men det ska bli lite spännande.

Idag så har jag varit i skolan och det har varit fint väder soligt. När jag slutade skolan så gick jag och klippte mig på topparna dom var slitna så nu är det fint.
När jag kom hem så var jag hungrig och ska snart äta mat.

Det var så länge sen jag skrev Simpsons avsnitt eller hur så jag tänker göra det idag 

SIMPSONS avsnitt 1 Juni

När Bart bryter benet tillbringar han tiden vid fönstret där han spionerar på grannen Ned Flanders genom kikaren.

Det ser ut som om Lisas dagar som den smartaste i klassen kan vara över. En ny elev är både duktigare på att spela saxofon och smartare.

Kramisar Tessan
Vi ses :)


Homer lånad från forums.electronicarts.co.uk/voting-booth/8781... 
   

RSS 2.0