5 Januari 2010

Hej idag har jag inte gjort så mycket och det är snart slut på jullovet jippi :(.
Men men ska skriva Simpsons avsnitten i kväll och det tycker ni väl är roligt :).

SIMPSONS I GÅR

Det var när Homer berättade att han kysste sin första flicka men han visste inte att det var Marge. Det var när Homer var på läger när han var 10 år och en dag skulle dom till tjejernas läger men det vissade sig att dom skulle jobba som diskare i tjejernas matsal och när Marge var 10 år hade hon tandställning och då råkade hon ha den på sin matbricka då tog Homer upp den och sa att han hade den och dom andra tjejerna visste vem Homer va så när Marge frågade om hans namn då sa han att han hette Elvis.
Marge och Homer som han heter skulle ha en träff och då hade ju hon blått hår men när hon skulle strycka den så blev hon brunet alltså brun och då visste inte Homer när han var vuxen att det var Marge men men.
När dom träffades då började dom pussas men när de var klara då gav Homer en sten som var hjärtformat och Marge tyckte om den.
Nästa kväll när dom skulle mötas då kom inte Homer men han ramlade ner för ett stup och kom till en bantningsläger och då sa han att han skulle inte vara där men dom trodde honom inte. När vakten hade vänt ryggen då flydde Homer och skulle till Marge men hon blev ledsen och åkte sen har dom inte träffats sen dom gifte sig sen blev allt bra slut.

Bart skulle ta spruta och det ville inte han så då sprang han och gömde sig men Dr Hubert fick hjälp av Barney då fick Bart sin spruta och då kunde han inte höra något men när han skulle till skolan då retade han en åsna när dom sjöng nationalsången. Han stoppade den i fickan sen tog han moroten och byxorna framför flaggan och Bart vissade rumpan och alla blev arga på honom.
Ingen ville lyssna på Marge att han var döv och Rektor Skinner trodde att det var ett skämt för Bart har gjort andra skämt förut och nu tror han inte på det nu.
Och då åkte familjen in i fängelse men det fick hjälp av någon så att dom kunde rymma. Simpsons rymde till Frankrike för att dom fick hjälp av en fransk man att segla med hans båt till Frankrike. De gillade Frankrike men det saknade Springfield så att det åkte tillbaka sen så var det slut.

Kramisar Tessan

Kommentarer
Postat av: - T U F F i N G ♥

SVAR: okej (;

gjort idag då ?

2010-01-05 @ 17:28:47
URL: http://tuffaast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback